Route en info

 De route van The passion in Veendam is bekend.

De route start op het museumplein in Veendam. Vanaf het museumplein gaan we via de Burg. de Hoopstraat naar de verl. Van Beresteynstraat. Dan slaan we links af naar het Westerdiep en lopen richt het Prins Hendrikplein. Vandaar gaan we links af de verl. Kerkstraat in en lopen de Kerkstraat helemaal uit tot het Oosterdiep. We slaan linksaf het Oosterdiep op en gaan daarna de Van Beresteynstraat in. Dan slaan we links af het Promenadepad op en lopen door de Kerkstraat. We laan rechtsaf de Kerkstraat in en gaan zo richting Hotel Parkzicht.

Parkeren

U kunt het beste parkeren op de volgende parkeerplaasten:

  • Parkeerplaats Van Beresteynstraat

  • Parkeerplaats Julianapark

Informatie kruisdragers:

Het kruis dient minimal door 8 personen te worden gedragen. U krijgt van de organisatie te horen welk deel van de route u het kruis als groep gaat dragen. ( op de avond zelf)Als groep blijft u de hele processie bij elkaar en loopt direct achter het kruis.Andere processie lopers lopen weer achter de groepenHet overnemen van het kruis gaat 1 voor 1. U begint aan de lange zijde onder links en dan naar boven en via de rechter zijde hetzelfde. (Nogmaals 1 voor 1)

Roken en telefoongebruik:

Tijdens de processie geldt een geheel rookverbod (ook als u niet het kruis draagt)Tevens willen we u verzoeken uw telefoon op stil te zetten en niet tijdens de processie te bellen.